top of page

Bedrijfsinfo

 

Burrick NV is een metaalverwerkingsbedrijf van de derde generatie.

 

In 1946 werd het bedrijf opgestart als de eenmanszaak van Jozef Burrick. Tijdens de begindagen zorgde Burrick vooral voor toelevering en technisch onderhoud in de bloemisterijsector.

 

1986 was het jaar dat de zaak onder de gebroeders Rogiers en Mevr. Neyt een NV werd. Een nieuw hoofdstuk werd gestart wat resulteerde in de verdere uitbreiding van het bedrijf.

 

Momenteel is de zaak in handen van de derde generatie. Ondertussen zijn er 25 werknemers tewerkgesteld met diverse specialiteiten.

 

Sinds de start van 2015 heeft Burrick NV zijn jarenlange samenwerking met Van Damme bvba versterkt. Hierbij kunnen beide bedrijven rekenen op elkaars expertise en knowhow. Deze partnership zorgt voor een uitbreiding van de bewerkingen die we u kunnen aanbieden wat de flexibiliteit en levertermijn ten goede komt. 

 

Onze klanten bevinden zich in binnen- en buitenland en situeren zich voor een groot deel in de Automotive-wereld. Door de jaren heen heeft Burrick NV een sterke reputatie opgebouwd bij het ondersteunen van deze specifieke sector.

bottom of page